br להיפתח מחדש: הסתיימו שלוש שנים של מאבקים מנטלים - המעבר של פלוטו בעיצוב האנושי -->

יום שבת

הסתיימו שלוש שנים של מאבקים מנטלים - המעבר של פלוטו בעיצוב האנושי

ב 15.1.22, פלוטו יוצא משער 61, אחרי שלוש שנים ששהה שם ואורנוס ליווה אותו בשער 24 במשך תקופה ארוכה ויצרו ביחד ערוץ שהשפיע על האנושות. דיברתי אליכם סינית? מה כל זה אומר ומה זה גרם לאנושות לעבור בשנתיים האחרונות?

אז אל תדאגו, את המאמר הזה אני כותב למי שלא מבין דבר בעיצוב האנושי, על מנת שיגיע לכמה שיותר אנשים, כך שאם אתם מכירים חלק מהמושגים כאן, אני מתנצל שתצטרכו לקרוא עליהם שוב, אומנם מהזווית שלי.



אולי לחלקכם המאמר הזה לא יהיה קל לקרוא, אך אני מקווה שהוא ייתן לכם הבנה והסבר על מה שעברתם, ממליץ לכם לקחת את הכל בפרופורציות, לחקור ולבדוק בעצמכם את מה שכתוב כאן על פי הנסיון האישי שלכם, וכמובן לסמוך רק על האמת שלכם ולא המידע שאני נותן כאן.


פלוטו

נתחיל בלהבין לרגע שהעיצוב האנושי מחלק את השמיים ל 64 חלקים, שנקראים שערים, כל שער כזה מייצג קודון בדיאנאיי שלנו ומשמש כאיכות מסויימת שמפעילה אותנו בתוך הגוף. הכוכבים מגדירים לנו את הקודונים האלו במפת הלידה שלנו, אך גם מפעילים לנו אותם כהשפעה חיצונית בכל רגע כשהם עכשיו נעים בשמיים.

בואו נכיר קצת את פלוטו - 
פלוטו הוא כוכב שגורם לאנושות ללמוד לעומק כל איכות של שער שהוא עובר דרכו, עד כדי כך לעומק, שלמעשה פלוטו הוא הכוכב שמייצג את נושא הטראומה שלנו במפה האישית, ובאופן קולקטיבי כאשר הוא עובר בשמיים דרך השערים (לוקח לו מספר שנים בכל שער), הוא מעיר טראומות לכלל האנושות. פלוטו הוא הכוכב ששורט אותנו, שמשאיר את חותמו, הטיפות של המים שמטפטפות דרך סלע ויוצרות בו חור, גם במפה האישית וגם במעברי הכוכבים במהלך חיינו.

פלוטו העביר אותנו מסע מטורף מ 1781 שהתחיל בשער 41, שער שמביא איתו את הדחף לחוויה חדשה ותשוקה. מסע שמסתיים ב 2027 ובכך פלוטו יעבור סיבוב שלם וגם יסתיים כשהוא בשער 41.

הסיבוב הזה מביא את האנושות למקום חדש, אבולוציה חדשה על פי הידע שהביא רא, מייסד העיצוב האנושי. רא הסביר שאבולוציה של בני אדם חדשים תגיע ב 2027, אנשים שלא דומים לנו (לא בהכרח שונים פיזית אלא יותר מערכתית בתודעה ובתפיסה), וכבר 7 שנים לפני נרגיש שהעולם כמו שהכרנו אותו מגיע לסיומו. (את זה הוא אמר מתחילת שנות ה 90, אך זה נושא מרתק למאמר אחר).

נשארו לנו עוד 2 שערים עד שפלוטו מסיים את כל הסיבוב שלו מ 1781 עד 2027 - שער 61 ושער 60, ואחר כך יכנס לשער 41.

שער 61 מסתיים ב 15.1.22, זהו השער שנמצא במרכז הכתר שלנו - מרכז הלחץ לחשוב ולדעת. שער 61 מייצג איכות של לחץ לקליטת מידע אינדבידואלי וחדש, דבר שמביא גם ליכולת לסנן ידע, לדחות ידע שאינו רלוונטי למערכת וגם קשור לקבלת תפיסות מנטליות חדשות, אך בצד השלילי שלו הוא מרגיש שעלולים להגביל אותו בידע, להציף אותו בידע, לכפות עליו ידע. זה בעצם מה שחווינו בשלוש שנים האחרונות כאנושות דרך פלוטו בשער 61.

מרכז הכתר (שנמצע בראש שלנו) שייך לסמכות החיצונית, ולפני שנעמיק להבין את שער 61 שנמצא במרכז זה והשפעתו עלינו, חשוב רגע להבין מהי סמכות חיצונית ומהי סמכות פנימית. למעשה רק מההבנה הזאת, כבר תבינו את כל הבלאגן שקורה עכשיו בעולם.


סמכות חיצונית

סמכות חיצונית שייכת בעיצוב האנושי ל 2 מרכזי הראש שלנו, שהם מרכזי הדעת - הכתר והאג׳נה. זהו מושג שאומר - שאתם עושים בחירה דרך דעה של מישהו חיצוני מכם שעליו אתם סומכים. כלומר אם מישהו בא אליכם ושואל אתכם - ״מה דעתכם כדאי לי לעשות, א׳ או ב׳?״ אתם אולי תגידו לו ״לדעתי א׳״. אם הוא סומך עליכם כגורם חיצוני זה אומר שאתם סמכות חיצונית עבורו, ולכן אם יקשיב רק לכם, הוא יעשה את א׳ כפי שהצעתם לו.

סמכות חיצונית זאת העברה של ידע מאדם אחד לאדם אחר, והיא בסדר גמור, כל עוד היא נעשית בצורה נכונה. למעשה גם עכשיו כשאתם קוראים טקסט זה, זאת סמכות חיצונית (אפילו אם אני לא מייעץ לכם כאן דבר), אך חשוב להבין שישנם 2 סוגים של סמכות חיצונית - סמכות חיצונית מאוזנת וסמכות חיצונית לא מאוזנת.

סמכות חיצונית לא מאוזנת זאת סמכות שאומרת לכם את דעתה ומשתמשת בציווי או בתנאי. למשל: ״לדעתי אתה צריך לעשות את זה, ואם לא תעשה את זה, לא ניתן לך ככה וככה…״ או ״אתה חייב לעשות את זה כי אחרת…״.

סמכות חיצונית לא מאוזנת משתמשת בידע של עצמה וכופה אותו על האחר מבלי לשמוע את הדעה של האחר או להיות סקרן לגביו. תמיד יש בסמכות חיצונית לא מאוזנת - פחד ואג׳נדה להשיג משהו מהאחר, גם אם זה בצורה הערמומית והעדינה ביותר. בנוסף לכך סמכות חיצונית לא מאוזנת משתמשת בידע של עצמה כדי לאשר את עצמה מבלי לפתוח את עצמה לידע של האחר.

אך הזיהוי של סמכות חיצונית לא מאוזנת הוא מאוד פשוט, היא תמיד באה אליכם קודם לפני שאתם באים אליה. תמיד הידע, העצות, ההתנגדות, הכפייה, הבריונות (המעודנת או האגרסיבית), מגיעות אליכם קודם אפילו מבלי שביקשתם, רק כדי להשיג משהו מכם או בעקיפין דרככם, וכמעט ולא מבקשת לדעת את דעתכם, וגם אם כן, עושה זאת בדרך ערמומית ולא מכבדת, רק כדי לחזור לדבר על עצמה.

לעומתה, סמכות חיצונית מאוזנת היא סמכות שאומרת לכם את דעתה רק כשהתבקשה לכך, ובנוסף מזכירה לכם שיש לכם אמת פנימית שלכם ושתבדקו עם עצמכם האם מה שאמרה לכם זה נכון עבורכם דרך האמת הפנימית שלכם, וכמובן בסוף היא שואלת את דעתכם ומבקשת לשמוע גם את הצד שלכם, כדי לאמת עם עצמה האם היא נכונה או לא.

סמכות חיצונית מאוזנת אומרת: ״זאת הדעה שלי, אך יש לך את האמת הפנימית שלך, בבקשה תבדוק, תחקור, אל תאמין לי, ואני סומך על האמת שתגלה בעצמך ואני סומכת על הבחירה שלך. קח כמה זמן שאתה צריך כדי לעשות את זה״ או ״זאת המחשבה שלי עליך/על מה שקרה או קורה, האם זה נכון לפי החוויה שלך? אשמח מאוד לשמוע את הצד שלך ולבדוק עוד זווית ולהבין יותר מה קרה במציאות״.

למעשה לסמכות חיצונית מאוזנת, אין פחד שהאחר לא יעשה לפי דעתה או עצתה, או ייתן לה דעה שונה לגמרי ממה שהיא הביאה. הסמכות החיצונית המאוזנת תמיד מפנה אתכם לסמכות הפנימית שלכם ומבקשת מכם לאמת את מה שאמרה עם עצמכם וגם שמחה תמיד לקבל פידבק ואת דעתכם, בין אם היא מנוגדת או דומה למה שטענה.


סמכות פנימית

סמכות פנימית על פי העיצוב האנושי, זאת תנועה של בחירה שנעה מתוך מרכז בפנים הגוף ולא מתוך מרכזי הראש שמביאים דעה של המיינד/הדעת. אני אוהב לקרוא לה ״האמת הפנימית״. כשאומרים לכם ״עזבו כל מה שאומרים לכם ותקשיבו ללב שלכם״, בעצם אומרים לכם - ״תקשיבו לסמכות הפנימית שלכם ולא לסמכות החיצונית״ או ״תעזבו את הראש שלכם ואת כל הסיפורים ותקשיבו לגוף שלכם״.

לפי העיצוב האנושי ישנם 5 סוגי סמכות פנימית, שכל אחד מהם עובד בדרך שונה על מנת לעשות בחירה דרך הגוף ולכל אדם סמכות שונה ודרך שונה להתחבר אליה ולעשות דרכה בחירות. על כך לא נדבר כרגע אך אשים לכם קישור למטה אם תרצו לקרוא בהמשך עוד על סוגים אלו. אך אגיד שלפעול דרך סמכות פנימית זה למעשה לא לפעול מתוך סמכות חיצונית.

לידע של סמכות חיצונית יש את הכוח שלו והוא חשוב בעולמנו, אך כאשר אנחנו נעים מתוך הסמכות הפנימית שלנו, אין דבר שיגידו לנו שיכול להפריע לנו לעשות את התנועה שמגיעה מתוך הסמכות הפנימית שלנו שלעיתים יכולה להיראות הכי לא קשורה לסיפורים או לידע שאחרים מביאים, גם אם הוא הכי הגיוני שיש.

כאשר אדם עובד עם הסמכות הפנימית שלו, אוטומטית הסמכות החיצונית שלו נהיית מאוזנת, ולכן תמיד יכבד ויקשיב לצד השני וגם ילמד לכבד את הבחירות של האחר ולגלות את הגשר בינהם.

סמכות חיצונית לא מאוזנת תמיד תנסה להיות מניפולטיבית, מכיוון שהיא לא רוצה שתחשוב בעצמך, היא לא מעוניינת שתחליט בעצמך, היא מעוניינת בשליטה וכוח. לאנשים שמשתמשים בסמכות חיצונית לא מאוזנת, יש דרכים רבות להציג את עצמם בצורה שהם צודקים ונכונים או בכפילות דעות, שימוש בפסיב-אגרסיב, וברמה הקשה יותר - נרקסיסטיות עד סוציופטיות.

כמובן שיש לה גם צורות מעודנות מאוד שמתקיימות בתוך מערכות יחסים אישיות בין גבר לאישה, אמא לילד, אך זה בהחלט קיים גם בעסקים, ניהול, ובין מדינה לאזרחיה.

אם הבנתם את זה, אתם כבר מתחילים להבין את התקופה של השלוש שנים האחרונות, מכיוון שפלוטו נמצא בשער עוצמתי של סמכות חיצונית ויצר טראומה קולקטיבית לסמכות חיצונית ולכפיית ידע, בעיקר בתקופות שבהם שער 24 גם הוגדר ע״י אורנוס (כמו עכשיו, דצמבר 2021).

אז עכשיו אתם מוזמנים לצלול איתי ולהבין עוד מה קרה…


לחץ של ידע אינדבידואלי

כאשר פלוטו נכנס לשער 61, הוא למעשה הביא איתו דרך של תפיסת ידע אינדבידואלית שגורמת ללחץ לדעת רק מה שהוא חושב, ומכיוון שפלוטו מגיע לעומקים הכי אינטנסיבים בכל שער שדרכו הוא עובר, הוא מעיר ומציף טראומות עמוקות של האנושות גם בתחום הזה של שער 61 שהוא הטראומה של כפיית הידע האינדבידואלי.

מה זה אומר בפועל? בפועל זה אומר שנוצרו 2 סוגים של מחנות בשנתיים האחרונות. יש את המחנה שלחץ על אחרים כסמכות חיצונית לא מאוזנת לקבל את דעתם, ובמידה והיתה להם יד עליונה על אחרים, הם אפילו השתמשו בדעה הזאת כתירוץ לכפות את כוחכם וכפו את דעתם האינדבידואלית על אנשים אחרים ברמה הפיזית.

המחנה השני זה המחנה שמתנגד שידחפו לו דעה מנוגדת לדעה שהוא תופס או קולט ולמעשה מורד. מכיוון ששער 61 הוא האינדבידואליות של הידע, הוא למעשה אומר ״אני לא מוכן לקבל את הידע שלך, יש לי את הידע שלי ומי אתה שתגיד לי אחרת או תנסה לקבוע לי ידע?״

מה שקרה כתוצאה מפלוטו בשער 61 בתקופה זו הוא מאבק מנטלי. אחרים היו קוראים לזה מלחמה מנטלית או מלחמת תודעה, שהתקיימה בין אלו שמשתמשים בסמכות חיצונית לא מאוזנת דרך הפחדות ותנאים, כי יש להם כוח פיזי/רגשי עליהם, לבין אלו שנכפים ולכן מתנגדים להפחדות המנטליות האלו ולא מוכנים לקבל דעות שאינם מסתנכרנים עם שלהם.

מוכר לכם מהשנתיים האחרונות? וזה לא רק במישור הפוליטי/מדיני בכל העולם, אלא זה קורה ומורגש גם במישור של מערכות יחסים אישיות.

אז לפני שאתם אומרים ״נו יופי טוב שזה הולך להיגמר באמצע ינואר״, חכו שנייה, אולי קחו נשימה ובואו נגלה רגע עוד כמה דברים שקרו פה, על מנת לתת להם הכרה. כי אולי אתם הייתם גם בלי לשים לב בצד של אלו שמשתמשים בסמכות חיצונית לא מאוזנת לפעמים.

בואו נסתכל על מה קרה בהשפעת פלוטו בשער 61 ברמה המדינית-עולמית, ומה קרה ברמה הבין אישית במערכות יחסים.


מה קרה ברמה העולמית-מדינית בהתייחסות לפלוטו בשער 61?

בעצם מה שקרה בעולם מהופעתה של הקורונה, זה ההתחזקות של המחנה של סמכות חיצונית לא מאוזנת ברמה המדינית בעולם כולו. לא משנה כרגע מה התיאוריה שהביאה לכך לקרות, בשורה התחתונה כולם מסכימים שסמכות חיצונית לא מאוזנת לעולם לא נראתה ככה באופן גלובלי בכל כדור הארץ בו זמנית.

נוצר לחץ של ידע אינדבידואלי על אנשים בעולם להאמין לידע כלשהו ושידע זה הוא הדבר הנכון ולכן צריך להאמין לו ולעשות על פי מה הידע האינדבידואלי שהמדינות חושבות. כלומר נוצר לחץ מנטלי עצום מהמדינה לאזרחיה, מה שגרם להמון אנשים לקבל את הידע שנכפה עליהם ולא השאיר להם מקום לברירה אלא לפעול בדרכים מסויימות על פי הנרטיב של הסמכות החיצונית של אותה מדינה.

אך זה רק המחנה הראשון, שבעקבותיו נוצר המחנה השני - אלו שהידע שנכפה דרך הסמכות החיצונית הלא מאוזנת, לא ממש הגיע אליהם וגרם להם למצוא ידע אחר מהותי יותר או לגלות מחדש ולהתחבר עוד יותר לסמכות הפנימית שלהם בצורה עוצמתית ולהפסיק לשתף פעולה עם סמכות חיצונית לא מאוזנת.

לעיתים המחנה השני גם תפס את הצד של המחנה הראשון במובן של ״אני יודע ואתם לא יודעים״, ונוצר מאבק ומלחמה, ובמלחמה תמיד יש תוקף וקורבן, כופה ונכפה, מאשים ואשם. כאן הטראומה התחילה.

אמרנו שפלוטו מייצג את הטראומה הקולקטיבית, נכון? אז כן, הטראומה הקולקטיבית של כל העולם בשלוש שנים האחרונות זאת סמכות חיצונית לא מאוזנת ומאוד אינדבידואלית שלוחצת על אחרים לחשוב כמוה, ובצורתה הלא מאוזנת והקיצונית, משתמשת בכוח ואיומים בכדי לעשות זאת.

שימו לב, שמה שקרה בעולם ברמת הדעות והשימוש במדע כמצע להפחדות, זה לא באמת משהו חדש לגמרי, הרי כפייה של סמכות חיצונית לא מאוזנת על אנשים קרתה במשך מאות שנים ועדיין קורית,

אך מה שקרה בעולם בשלוש שנים האחרונות מהרגע שפלוטו נכנס לשער 61, הוא ברמה חדשה שלא נראתה כאן בכדור הארץ הרבה זמן. שני המחנות נהיו חזקים יותר מכל תקופה אחרת בהיסטוריה.

מחנה אחד משתמש בסמכות חיצונית שמתבטאת בלחץ להעביר ידע אינדבידואלי לאחר ללא פתיחות לגלות עוד ידע, והמחנה השני שמתנגד ועומד על הזכויות שלו לחשוב בפני עצמו ולגלות ידע אינדבידואלי חדש בעקבות הכפייה של הידע של הסמכות החיצונית, שגם עלול להתגלות כידע לא נכון ולעמוד על שלהם ולא לתת לידע אחר להיכנס למערכת.

אך בסופו של דבר השיעור לשני המחנות זה ללמוד להקשיב לסמכות הפנימית שלהם לא משנה מה, וזה דבר שלא פשוט לעשות כאשר יש טראומה קולקטיבית של עקשנות בידע ו״אני צודק ואתה לא״ או ״אתה כופה עליי ידע לא נכון״.

הטראומה הקולטקטיבית של ״אני יודע ואתם לא יודעים״ או ״אני צודק ואתה לא״ גדלה וגדלה עד לקריסה עצמית, וזה מה שרואים יותר ויותר ככל שפלוטו מסיים את המעבר שלו בשער 61.

החגיגה ברמה הקולקטיבית של מאבקי כוחות מנטלים, לעולם לא נראתה חשופה יותר כמו בשנתיים האחרונות. ותזכרו אלו רק מאבקי כוחות מנטלים בסופו של דבר, כשמבינים את זה, מבינים שאין להם באמת כוח מעבר לזה, אך כשנותנים לסמכות חיצונית כוח, או שכופים סמכות חיצונית על האחר, זה מוציא את האדם מהסמכות הפנימית שלו ולבסוף גורם למאבקים.

מה הפתרון? פשוט לצפות בהכל ולהישאר עירניים ככל האפשר, להתחבר רק לסמכות הפנימית, לא להתנגד לדברים שנאמרים ולא להסכים להם בו זמנית, ולהמשיך לעקוב אחרי התנועה של הסמכות הפנימית שלכם.

אתם מבינים? לסמכות הפנימית יש תנועה נפרדת, שונה בכלל מכל מה שידע יגיד, לפעמים תנועה לא הגיונית ולפעמים הגיונית, אך היא לא קשורה לסמכות החיצונית. סמכות פנימית יכולה להאזין לסמכות חיצונית, אך לא בוחרת בגללו דבר.

יש משפט שאומר ״כלב נובח לא נושך״, מכירים? אז ככה המיינד עובד, כשהוא מברבר בשטויות ומאיים בידע, גם אם הוא ידע הכי לוגי והגיוני בעולם, הוא כמו כלב נובח. ״אני יודע ואני צודק.. הנה תראו.. זה קרה ככה בגלל שעשינו מחקר וגילינו שככה ואז אנשים עשו מה שאמרנו להם ולכן הנה התוצאות הטובות, היה יכול להיות יותר גרוע...״. לסמכות חיצונית לא מאוזנת יש אינסוף תירוצים. וגם נגיד והיו צודקים, אין זה עובד לאורך זמן אם היא סמכות חיצונית לא מאוזנת, מכיוון שיש לה אג׳נדה ונעה מתוך פחד.

הטראומה הקולקטיבית של לחץ של ידע מנטלי ואינדבידואלי גרם לכלל האנושות להפנים כמה שסמכות חיצונית מגורמים שיש להם כוח פיזי על אנשים, לעולם לא תהיה חזקה מאשר הסמכות הפנימית שלהם. לדעתי זה שיעור שהיינו חייבים לעבור בתקופה זו, עדיין לומדים אותו וישארו עוד הרבה בני אדם שעדיין ילמדו אותו בשנים הקרובות.

עכשיו נסתכל על המעבר של פלוטו בשער 61 ברמה של מערכות יחסים, קרובות או רחוקות, שישלים לכם את התמונה.

ברמה האישית, פלוטו בשער 61 גורם לאנשים להיות חסרי סקרנות כלפי האחר ולהניח הנחות מבלי לבדוק אותו בצד השני (זה הועצם בעיקר כשכל הערוץ 61-24 - ערוץ הידיעה, הוגדר גם בתקופה הזאת, עליו אדבר למטה).



בעקבות המעבר השמימי הזה, אנשים נטו לאבד את הסקרנות שלהם לגבי התפיסות של אנשים אחרים, ולכן היתה נטיה יותר להאמין לידע לא מבוסס ולהניח הנחות כלפי האחר או כלפי ידע שמישהו סיפר, ובעקבות זה לשפוט אחרים או להחזיק בדעה מסויימת על אנשים אחרים.

כמובן שזאת דעה שאותם אנשים יצרו לעצמם במוחם או שמישהו סיפר להם משהו (כסמכות חיצונית) שמשרת אותם להאמין בידע הזה. 

במצב הזה, הדעה חסרת הסקרנות שלהם לא ממש היתה מוכנה לראות את האמת שבמציאות ולא היתה מוכנה להתפשר ובנוסף על כך גרמה להם להניח הנחות שלא באמת מחוברות למציאות של הצד השני. מה שיצר מאבקים וניתוקים.

אולי חוויתם שלפעמים לא כל כך עניין אנשים לדעת את דעתכם, היתה כמו עקשנות מנטלית מתוך הסקת מסקנות חדה וקרה. היתה נטיה לאנשים לומר משפט ולשים נקודה או סימן קריאה בסוף, במקום סימן שאלה שמאפשרת פתיחות.

אנשים העדיפו להאמין למה שהם שמעו או חושבים על האדם שמולם, התנגדו לשמוע כל דבר אחר ופשוט לא לראות את המציאות כמו שהיא. דבר זה גרם להמון פרידות בין בני זוג, מריבות מנטליות בין אנשים והרבה פירוקים של קשרים (קרובים ורחוקים) עד לכדי ניתוק מוחלט.

״היו סקרנים, לא שיפוטיים״ אמר וולט ויטמן, אחד האנשים החכמים שחיו באנושות (שווה לקרוא ציטוטים שלו).

למעשה הטראומה האישית שפלוטו בשער 61 הביא לנו במערכות יחסים הפכה הרבה אנשים לעיוורים למה שהם רוצים להאמין על האחר, מבלי לבדוק איתו האם זה באמת נכון מהצד שלו/ה, מבלי להיות סקרנים כלפי האדם שמולם.

אנשים הניחו הנחות מבלי לשאול: ״מה הצד שלך? מה את חושבת? מה דעתך? למה אתה חושב כמו שאתה חושב? מה באמת קרה בחוויה שלך? אשמח לשמוע את הצד שלך״, ובמקום זאת הנטיה היתה להיצמד לידע האינדבדואלי שהם מאמינים לו, ללא רצון להכניס ידע נוסף למוחם.

זה מה שקרה ברמה האישית בין אנשים מהרגע שהתדר של פלוטו התעצם בשער 61. ברמת הרשתות החברתיות, אגיד שבחוויה שלי בשנתיים האחרונות הן הפכו לפח אשפה של האשמות, לא רק כלפי המדינה גם כלפי אנשים פרטיים או נושאים כלליים בגלל עומס מנטלי עצום.

מה גם שרשת חברתית ובכלל כתיבה מאחורי מקלדת בכל פורמט 
היא המצע הכי טוב בעולם עבור סמכות חיצונית לא מאוזנת, חסרת סקרנות לאחר, שמתבטאת בבריונות בהצדקת הידע של עצמה ומייצרת שיימינג, וזאת תקופה שראו את הדבר הזה בצורה הבוטה ביותר שלו.

גם במערכות אישיות, יש מאבק מנטלי שמוביל להצפה פוסט טראומטית של 2 מחנות - האחד אומר - ״לא שומעים את הדעה שלי, מכפישים אותי חושבים עלי דברים לא אמיתיים, מניחים הנחות על בסיס חלקי מבלי לשאול את הצד שלי, כופים עליי סיפורים מעוותים או שכאלו כלל לא קרו״, והמחנה השני תקוע בדעה שלו ״אני מאמין שהוא ככה או ככה!״ - ללא שום סקרנות לבדוק את האמת העמוקה ולהבין את הצד השני. גם כאן - כופה ונכפה, מאשים ואשם. ללא סימני שאלה בסוף משפט.

הטראומות שנוצרו אצל אנשים בתקופה הזאת הן מאוד טרגיות, ואנחנו יוצאים אחרי שלוש שנים כאנושות עם טראומה מאוד לא פשוטה לעכל, ייקח לנו זמן לעשות את העיכול הזה ולהבין איזה נזק עשינו אחד לשנייה ולאן זה היה צריך להגיע בשביל שנתעורר על עצמנו ונתחיל להבין שמה שחשבנו שאנחנו יודעים, הוא לא האמת המלאה אלא רק אמת חלקית.

ופה אני רוצה לשים דגש על משהו. ידע אינדבידואלי - לעולם לא רואה את האמת המלאה, הוא עקשן בידע שלו, זה דבר טוב כשזה משהו שמשתמשים איתו בזמן נתון לזמן קצר ואז מפנים מקום לידע חדש. אך כשפלוטו מופיע בשער כזה לאורך זמן, תהיה נטיה לידע האינדבידואלי להצטבר בתוך עצמו ולהפוך לחוסר סקרנות שתוביל למאבקים מנטלים שבסופו של דבר גורמים להרס עצמי.

אך מהטראומה של שער 61, גדלנו ונגדל עוד המון, כי 2 המחנות שנוצרו - אלו שמרגישים שכופים עליהם ידע ולא סקרנים לגביהם, ואלו שמחזיקים בידע וכופים אותו על אחרים מבלי להסתקרן ולתת הכרה לידע של האחר, ילמדו כל אחד בדרכו להתאזן.

האחד ילמד לשים גבול ולהביא נוכחות ברורה לאחר, והאחר (שכפה את דעתו), ילמד להודות על צרות התפיסה שלו, על חוסר הפתיחות וחוסר הסקרנות שלו ועל מה שעשה לאחר בעקבות זה, מבלי להקשיב לצד שלו וילמד לקחת אחריות על מעשיו ותוצאותיהם.


61-24 ערוץ הידיעה, שהיה מוגדר בשמיים לאורך זמן

לפני שאסיים כאן, בא לי להנכיח עוד יותר כמה כל מה שדיברתי עליו כאן היה עוצמתי בשנים אלו ולמה הסברתי את מה שהסברתי שוב ושוב מכל מיני זוויות. ציינתי ששער 24, שער הידיעה הפנימית, היה מוגדר גם בכל התקופה הזאת. זהו שער שנמצא במרכז האג׳נה, המרכז שחושב על הידע שקיבל.

שער 24 מוגדר כבר שנה וחצי דרך אורנוס, שער זה נמצא למול שער 61, וביחד הם מייצרים ערוץ שנקרא ערוץ הידיעה שעובר ממרכז הכתר למרכז האג׳נה, דבר שגרם ל 2 מרכזי הראש במפה להיות מוגדרים/מופעלים ותמיד עובדים, מה שיצר השפעה על כל האנושות למחשבות עודפות ועומס מנטלי.

ערוץ הידיעה זהו ערוץ אינדבידואלי שכאשר הוא לא מאוזן הוא אומר ״אני יודע עכשיו את זה ושום דבר אחר לא מעניין אותי״ ואז נתקע עם הידע שחשב ולא משחרר אותו לידע חדש כיאה לכל איכות אינדבידואלית שתמיד פתוחה לדבר חדש ולשינוי להגיע אליה כאשר היא מאוזנת.

אורנוס שמגדיר את שער 24 מביא איתו ניחוח חדש באוויר, במקרה הזה ידע חדש ומפתיע שלא הכרנו עד היום, וזה אכן הידע החדש שגילינו כולנו על העולם, על הוירוסים, הדברים שעומדים מאחורי הכוונות של אנשים, על סמכות חיצונית לא מאוזנת ועוד…

שער 24 אחראי על הידע האינדבידואלי הפנימי שלנו, על מה אנחנו חושבים ביננו לבין עצמנו בעקבות הלחץ של שער 61.

כל זה אומר שבמשך הרבה זמן בשנתיים האחרונות, כל ערוץ הידיעה הזה פעל וגרם לכל מה שהסברתי עד כה במאמר, להיות פי 3 יותר מאתגר וטראומתי ברמה הקולקטיבית והאישית, דבר שלא קרה בהיסטוריה של המין האנושי לפחות ב 300 שנים האחרונות.

וזה בדיוק מה שרציתי להדגיש כאן. בגלל המעבר השמימי הנדיר הזה, חווינו כאן חגיגה של מאבקי תודעה, מאבקים מנטלים, הפחדות, סמכות חיצונית לא מאוזנת, כפייה בעקבות ידע חדש שגילו, האשמות של ״אני יודע ואתה לא״, חוסר סקרנות לאחר, עקשנות מנטלית ועוד ועוד…

בין אם הייתם במחנה הכופה וחסר הסקרנות שמניח הנחות בלי לבדוק עם הצד השני, ובין אם הייתם במחנה שכפו עליו את הידע ולא היו סקרנים לגביו והאשימו אותו בהאשמה חד צדדית, אני בטוח שלמדתם המון ושעם הזמן תוכלו להגיע לאיזון ולגלות אמת בתוככם, שזאת האמת הפנימית. 

לדעתי המטרה שלנו כעת כאנושות וכאינדבידואלים היא להתחיל לגלות שלרגעים גם אנחנו היינו ב 2 המחנות האלו, וזה אומר לאפשר לסלוח גם לעצמנו וגם לאחרים ולהתחיל לראות לא רק את הסמכות החיצונית של אנשים, בין אם היא מאוזנת או לא, אלא שגם להם יש את האמת הפנימית שלהם כפי שאנחנו רואים את האמת הפנימית שלנו, אפילו אם הם לא גילו אותה עדיין.

יש משפט של ביירון קייטי שאני אוהב: ״המציאות הרבה יותר אדיבה ממה שאנחנו חושבים עליה״. וזה מנסיוני קורה כאשר אנחנו סקרנים ורוצים לגלות ולחקור עוד, בין אם זה בעצמנו, או בין אם זה למול אנשים אחרים.


החדשות הטובות והחדשות הפחות טובות

אז כן, החדשות הטובות הן שאחרי שהמעבר הזה יסתיים ב 15.1.22, תהיה פחות השפעה של לחץ מנטלי. פלוטו יעבור לשער 60, ששם ייצור אתגר חדש לאנושות, שעליו אדבר קצת עוד רגע.

אך אורנוס עדיין ישאר בשער 24 עד 8.4.22, ולכן עדיין יהיו השפעות של ידע אינדבידואלי חדש באנושות, שלמעשה מסמל את עידן הדלי, אך לא יהיה את הלחץ הטראומתי להפעיל סמכות חיצונית חזקה, כי פלוטו כבר לא יהיה בשער 61.

אני משער שנחווה תקופה שבה אנשים יגלו שהם פחות מצליחים ללחוץ ידע על אחרים, אנשים יפתחו ליותר סקרנות לגבי מה קרה לאחר ובתקווה רבה יקחו אחריות על הדברים שאמרו לאחרים מתוך עיוורות למציאות, ולכן הסיכוי כמו שאני רואה אותו, הוא שהלחץ המנטלי ירגע.

האם זה יוביל להקלה בכל מה שקורה בעולם ברמה המדינית, ברמה של סמכות חיצונית לא מאוזנת שמנסה לכפות את עצמה?

אולי ברמה המנטלית, אך לא בטוח שברמה הפיזית, ואני אומר זאת בזהירות רבה, מכיוון שחשוב לזכור שכשמכבים מאוורר, זה לא אומר שהפלופלור שלו מיד מפסיק לעבוד. יש כוח אינרציה שממשיך להפעיל אותו, כך שייקח זמן עד שנרגיש את הרגיעה אחרי שפלוטו ייצא משער 61. אך היא תורגש.

בסופו של דבר ההשפעה החיובית של שער 61, היתה של השראה 
מנטלית אינדבידואלית. זה אומר שהאנושות בכללותה עברה דרך ידע חדש שנגלה ברמה הקולקטיבית והאישית שהביא להשראה מנטלית, דבר שהעצים המון אנשים וחיבר אותם לידע שלא הכירו עד כה בעולם.


פלוטו בשער 60

בעתיד אכתוב מאמר מלא על פלוטו בשער 60, אך אתן לכם טעימה קטנה לגביו ומה הקטע שלו כאשר פלוטו יעבור לשער 60 ב 15.1.22 וישאר שם למעשה כמה שנים ארוכות. 

בבקשה, זכרו לקחת את כל המידע הזה בפרופורציות ולחקור אותו בעצמכם ולגלות את האמת בעצמכם, לפני שאתם מאמינים למה שאני כותב.

שער 60 נקרא בעיצוב האנושי שער המגבלה וגם נקרא שער המוות או הטרנספורמציה לדבר חדש והשלה של הישן. הוא מדבר על מגבלה/מוות פיזים וטרנספורמציה פיזית של הגוף. זהו שער של דחף לשינוי אינדבידואלי על מנת לייצר מוטציה חדשה.

אם תעשו 1 + 1 = טראומה קולקטיבית שנובעת ממגבלה/מוות או שינוי עוצמתי מטלטל מדבר אחד לדבר אחר והשלה של הישן לדבר חדש. האם זה נשמע לכם מלהיב או מפחיד?
לטעמי יש בזה משהו מלהיב ומרגש מצד אחד אך בהחלט גם מאתגר ומפחיד בצדו השני.

מה זה אומר בפועל? האם נחווה מגבלות ברמה הפיזית שלא תארנו לעצמנו כאנושות? האם נחווה מוות פיזי מסביבנו? האם נחווה טרנספורמציה מטורפת מסביבנו שתגרום לנו לחוויה טראומתית? או בקיצור ״יאללה בלאגן״? האם הפעם באמת מערבבים את הקלפים עד הסוף ומשנים את התמונה, לטוב ולרע? האם זאת תהיה הסצינה האחרונה של הסרט?

מצטער אם אני דרמטי מדי, אך אלו המילים שיוצאות לי מתוך תהייה בעצמי מה עומד לקרות. אני חושב שהמעבר של פלוטו משער 61 לשער 60, יגרום מצד אחד ללחץ המנטלי להשתחרר ולהפסיק לאחוז בידע ויעבור למצב שהידע כבר לא יעניין אף אחד, אך מה שיקרה מצד שני זה יהיה לחץ לשינוי.

אנשים פשוט יעשו, הצד הכופה פשוט יכפה מגבלה, ככה, בלי שום הסבר שקשור לידע כלשהו, ממש בעיניים חשופות, בלי למצמץ. אני מאמין שאנחנו כבר מתחילים להרגיש את זה, אבל עד סוף 2022 זה יהיה ברור כשמש.

אגב, פלוטו יחזור ב 9.22 עד 11.22 לחודשיים לשער 60 לביקור קצר מכיוון שיהיה בנסיגה. כך שנחווה לרגע שוב את הלחץ המנטלי הזה לתקופה קצרה, מה שיזכיר לנו את התקופה הנוכחית (דצמבר 2021).

כפי שחל שינוי דרמטי ביותר דרך פלוטו בשער 61 ברמה המנטלית וההבנה מהי סמכות חיצונית לא מאוזנת, וחזרה לסמכות הפנימית - האמת הפנימית שלנו. כך גם יהיה עם המעבר של פלוטו בשער 60 - שער המגבלה. זהו גם שער אינדבידואלי של לחץ אינדבידואלי לשינוי שדרכו נלמד לחזור לסמכות הפנימית שלנו ולצעוד בדרך הנכונה לנו, למרות ההגבלות הפיזיות, למרות השינוי הרדיקלי שיתממש.

לכן גם כאן, יהיו 2 מחנות. אלו שיגרמו למגבלה פיזית לאחרים, ואלו שיתנגדו למגבלה הזאת וילחמו נגדה. מה שבטוח שנולדנו לתקופה מאוד מאוד מעניינת, מאתגרת, מפחידה, אבל עם פונטציאל להגיע הכי רחוק שאפשר ברמה האישית והגלובלית שאי פעם האנושות הגיעה אליה. לא צריך ללכת יותר לסרטים הוליוודים, יש לנו את זה כאן.

אני חושב שחשוב לא לפחד מזה. למעשה שער 60 אומר לנו שההתעלות מעל המגבלה קורית דרך קבלת המגבלה של עצמנו. כלומר ההכרה במגבלה הפיזית שלנו, זאת ההתעלות שלנו מעליה. 

יש מצב טוב שלא נרגיש את הטראומה שצפויה לנו כאנושות דרך שער 60, אם נלמד כבר עכשיו לקבל את המגבלה של המימד הפיזי שלנו ונזרום לכיוון השינוי האינדבידואלי שלנו, והמגבלה הזאת תמיד קשורה גם לפחד ממוות.

מזכיר לכם שהמימד הפיזי שלכם לא רחוק מכם מאוד, הגוף שלכם זה החלק הפיזי הכי קרוב אליכם, לא צריך להסתכל על גופים אחרים בשביל לעשות את זה, רק על עצמכם.

הקבלה של המגבלה של הגוף שלנו היא זאת שתביא לנו את הטרנספורמציה שאליה אנחנו רוצים להמשיך. זה אומר שכנראה צפוי לנו שינוי מאוד מהותי בכדור הארץ אצל רוב האנושות.

השאלה שכל אדם יצטרך לשאול את עצמו בתקופה הזאת - היא האם אני מוכן להכיר עד הסוף בהכל? כולל המגבלה שקיימת בי כרגע, או שאני קופא ופוחד להתבונן על הכל בתוכי ובחוץ ולכן מקבל חלקית את המגבלה ומסתכל עליה רק עם עין אחת והאחרת סגורה?

אני רוצה לציין משהו לגבי כל הידע הזה. כל מה שכתבתי כאן במאמר, כבר דובר על ידי רא, מייסד העיצוב האנושי מלפני 20 שנה (הוא אינו בחיים מ 2011). מי שלמד וחקר את העיצוב האנושי, ידע על המעבר הזה שהולך לקרות וידע לאן זה הולך להגיע עם השינוי לקראת 2027. אני מאמין שאף אחד לא ידע כמה חזק זה יהיה, אך ידעו שמשהו בסגנון עומד לקרות. 

העיצוב האנושי הגיע לעולם בעקבות המעבר הזה, בשביל לתמוך במעבר הזה. הוא כאן בשביל שתוכלו להכיר את המפה שלכם ולחיות את עצמכם בפונטציאל הגבוה ביותר שלכם.

אני מאחל לנו בהצלחה בכל השינוי הזה ומזכיר לנו לתמוך בעצמנו בכל דרך אפשרית. יש המון אנשים שיכולים לתמוך בנו, היעזרו אחד בשני, גם עזרה ברמה המקצועית, אל תישארו עם דברים לבד. ממליץ בחום להעדיף להיתמך ברמה הפיזית, לא מרחוק בטקסטים, הודעות, פוסטים, מנותקים מהגוף של האדם האחר, לדעתי כל אלו מאוד רדודים ואפילו אשלייתיים.

אני חושב שגילינו את האשליה הזאת מאוד בתוך המימד הוירטואלי והמדיה בתקופה הזאת שבה פלוטו העיר דרך שער 61 את 2 המחנות של הידע, וראינו כמה הסמכות החיצונית בהן יכולה להיות לא מאוזנת. התמיכה הכי טובה היא אישית ומקרוב.

אם המאמר הזה משאיר אתכם בתהייה איך זה יכול להיות שכל זה כל כך מדויק לפי המעברים של השמיים ולמה זה עובד ככה, ואתם רוצים להכיר עוד את העיצוב האנושי, ההמלצה שלי אליכם זה להתחיל קודם כל בקריאה אישית של המפה שלכם שיכולה לעזור לכם עוד יותר להכיר את עצמכם ולעבור את התקופה הזאת ממקום של התבוננות, חיבור ואהבה עצמית. אתם מוזמנים ללחוץ כאן ולקרוא עוד על קריאת מפה מעמיקה ביחד איתי.


תודה שקראתם
שיהיו ימים רגועים ונעימים
המון אהבה

ליאב עברי

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ השקטה שלי לעדכונים על פעילויות, סדנאות וקורסים לחצו כאן

לקריאת מאמרים נוספים לחצו כאן

למידע נוסף על קורסים וסדנאות קרובות עם ליאב לחצו כאן

מאמרים פופולארים:

מאמרים נוספים